註冊 微博

63 12345
發新話題發佈投票

[Win 7] 組建7601 此版本windows不是正版 解救方法.

組建7601 此版本windows不是正版 解救方法. E-mail 此主題給朋友

windows 7   :
組建7601
此版本windows不是正版

我之前用過RemoveWAT 2.2.5,
用左後句野消失左一段時間.
E+又有 @@ 用多次 冇幾耐都仲係有-X-

如果唔理句野,會唔會用唔到 / 無啦啦有事?? @@

TOP HOME

check  do your update, did you update "KB971033"
If you do, you need to take out that 1st.
use google, yahoo, bing find "Crack-for-KB971033" file.
then run the creak again.

PS. Before you do any things, suggest take out all Windows 7 creak software.

TOP HOME

回覆 2# adammakhk 的帖子

唔work tim, 係唔係裝左 sp1 呢?

TOP HOME

引用:
原帖由 quick_la 於 2011-6-20 10:32 AM 發表
唔work tim, 係唔係裝左 sp1 呢?
冇錯....

TOP HOME

如果只係將KB971033呢個更新解除 咁得唔得@@

熱門搜尋: art jamming

TOP HOME

請問樓主而家部機點呀?搵到解決方法未呀?有冇人知點救機呀?

TOP HOME

引用:
原帖由 topbloke666 於 2011-7-11 12:40 PM 發表
請問樓主而家部機點呀?搵到解決方法未呀?有冇人知點救機呀?
重裝用loader

熱門搜尋: 眼袋 瘦 腿 指甲 大 眼 con
聖人不死,大盜不止

TOP HOME

KB971033 破解方法

Step 1:
首先解壓縮檔案,然後按右鍵,再按以系統管理員身份開啟「7Loader+By+Orbit30+&+Hazar+v1.2」

進去後按「Unstall all cracks」這個按鈕

然後等待,直到彈出視窗叫你重新開機

然後你就重生開機吧~

Step 2:
按WINDOWS(開始)按鈕

然後輸入「regedit」

之後你會找到「regedit」這個程式,點進去

到以下機碼:
HKEY_LOCAL_MACHINE→SOFTWARE→Microsoft→Windows NT→CurrentVersion→SoftwareProtectionPlatfrom

再右邊找到「SkipRearm」

按兩下,把數值0改成1

按確定,重新開機~

Step 3:
按WINDOWS(開始)

輸入cmd

你會見到cmd這個程式,在上面按右鍵,使用系統管理員身分開啟

輸入 slmgr -rearm

按enter鍵

等一下,然後按ok

再重生開機~

Step 4:
之後,進入資料夾「Windows 7 Loader」

你會見到有個程式叫「Windows 7 Loader」,用系統管理員身份開啟

然後按「install」按鈕

按OK,程式會自己關閉(這是正常的)

等一下,跳出視窗,按OK後會將自動重新開機

Step 5:

在我的電腦上,按右鍵,再按內容

如果序號中有OEM三個字

代表成功了!

Step 6:
http://www.microsoft.com/genuine/validate/ValidationResult.aspx 認證才能把"這份Windows不是正版"字樣消掉!!

TOP HOME

引用:
原帖由 adammakhk 於 2011-7-12 03:05 AM 發表

Step 1:
首先解壓縮檔案,然後按右鍵,再按以系統管理員身份開啟「7Loader+By+Orbit30+&+Hazar+v1.2」

然 ...
去到STEP3果度卡住左點算好
同埋跳STEP3去STEP4佢唔比我禁INSTALL
但係OEM字樣又有...
不過最後都係過唔到驗證果關,要點樣搞?
THX

熱門搜尋: 媽咪 會 online shopping bb 會

附件

2011-7-14 12:37 AM

2011-7-14 12:37 AM

TOP HOME

我女朋友部電腦都出左呢個問題><!!!
但我自己果兩部電腦同幫FD裝既就未見出現呢個問題~~
多謝分享及教學~~
一陣我試下修復先~

TOP HOME

引用:
原帖由 adammakhk 於 2011-7-12 03:05 AM 發表

Step 1:

然 ...
實在非常感謝閣下非常清晰及明確的解決方式

這個問題困擾了我兩天, 電腦也重裝了一次

現在按閣下的方法終於把問題解決了

萬分感激!!

TOP HOME

引用:

Step 1:

然 ...
我已在序號見到OEM, 但認証失敗, 不能取消"這份Windows不是正版"字樣
是否有步驟做錯?

熱門搜尋: japan bid 台灣 代購

TOP HOME

回覆 12# wenkers 的帖子

keep follow to do the step 6

TOP HOME

7Loader+By+Orbit30+&+Hazar+v1.2

我想問呢個係邊到搵到?謝!

TOP HOME

回覆 9# neruton 的帖子

你要係cmd 到打slmgr -rearm 不是 slmgr-rearm
中間有一隔架

TOP HOME

伸延閱讀
 63 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。